O podjetju

Cosmetics production facility

Blagovna znamka NOÉMIE COSMETICS predstavlja ekskluzivno francosko kozmetiko, ki glede kvalitete ne pristaja na kompromise. Z uporabo napredne tehnologije je strokovnjakom uspelo povečati učinkovitost najboljših aktivnih sestavin naravnega izvora. Razvite inovativne formule vključujejo najnovejša dognanja ter sledijo sodobnim trendom v kozmetični industriji. Vsi izdelki so dermatološko testirani, imajo odlične negovalne lastnosti in vsebujejo do 99% naravnih sestavin. Celoten proces od razvoja preko laboratorijskih raziskav do proizvodnje  poteka v Franciji, ki je ena izmed vodilnih držav na področju kozmetične industrije v svetu.

Danes so potrošniki veliko bolj ozaveščeni in jim ni vseeno kakšne produkte uporabljajo. Pred nakupom se o izdelkih informirajo in šele, ko so prepričani, da bo izdelek izpolnil njihova pričakovanja, se odločijo za nakup. Kozmetika NOÉMIE bo zadovoljila še tako zahtevne uporabnike, saj vsebuje visoko kakovostne sestavine naravnega izvora s sledljivim poreklom. Postopek izdelave je sodoben, tehnično dovršen ter okolju prijazen.

V podjetju NOEMIE d.o.o. smo z optimiziranjem poslovnih, proizvodnih in logističnih procesov dosegli, da so naši produkti med cenovno najugodnejšimi v tržnem segmentu in s tem bolj dostopni uporabnikom. Tako smo lahko trgu ponudili vrhunske produkte za sprejemljivo ceno. Vabimo vas, da se prepričate tudi sami.